Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΡΟΣ:

κ. Δήμαρχο Δήμου Διονύσου

Κοιν: κ.Αντιδήμαρχο Παιδείας

Ο.Ν.Α.Π ΘΕΣΠΙΣ

Πρωτοβάθμια &Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή

Δημοτικές Παρατάξεις

Σε απάντηση της απόφασή σας, που αφορά το ανωτέρω θέμα και τα Αθλητικά Σωματεία, εκθέτουμε τα ακόλουθα:

Οπως γνωρίζετε κοινός στόχος όλων των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας είναι να αναδείξουμε τις ανθρωπιστικές αξίες του αθλητικού ιδεώδους και να διαδραματίσουμε έναν κοινωνικό ρόλο στο Δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή, προσελκύοντας τη νεολαία χωρίς φραγμούς και αποκλεισμούς στους αθλητικούς χώρους και απομακρύνοντάς την από τους κινδύνους της εποχής.  

Κατά συνέπεια θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας και την πικρία μας οσον αφορά το σκεπτικό και τους όρους της πρόσφατης απόφασής σας για την παραχώρηση των γηπέδων "με οικονομικό αντάλλαγμα".

Θεωρούμε ότι τόσο τα κλειστά όσο και τα ανοικτά γήπεδα είναι δημόσια , τα οποία έχουμε πληρώσει ως φορολογούμενοι πολίτες και τα οποία πρέπει να απολαμβάνουμε όλοι είτε ως απλοί πολίτες είτε οργανωμένα μέσω των ερασιτεχνικών σωματείων.

Εμείς ήδη με την εθελοντική μας δράση και τη συνεχή παρουσίαμας , όχι μόνο φροντίζουμε την καθαριότητα των αθλητικών χώρων αλλά τους προστατεύουμε παράλληλα από φθορές και ζημιές.  

Εκπροσωπόντας δε συνολικά πάνω από 2.500 παιδιά δημοτών μας, δεν περιμέναμε ποτέ να λάβατε μια τόσο αντικοινωνική και άδικη απόφαση, σε περίοδο μάλιστα κρίσης , επιβαρύνοντας εμμέσως επιπλέον τους Δημότες σας .

Υπολογίζοντας λοιπόν στην κοινωνική σας ευαισθησία ,

Παρακαλούμε όπως ανακαλέσετε την σχετική ως άνω απόφασή σας και εμμείνετε στη δωρεάν χρήση των γηπέδων του Δήμου μας.

Αγ. Στέφανος

10.12.2014

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ