Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α' ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΠΑ & ΠΚΒ

Την καλύτερη παρουσία των τελευταίων ετών είχε το τμήμα στίβου της ηλικιαής κατηγορίας ΠΠΒ και ΠΚΒ, που συμμετείχε στον πρώτο αγώνα του διασυλλογικού πρωταθλήματος της ΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ του ΣΕΓΑΣ στο γήπεδο του Ολυμπιακού Χωριού, το Σάββατο 1/4/2017.

Πρώτος στη γενική κατάταξη ο νέος μας αθλητής και από τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου μας, ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης με 195 βαθμούς, ο οποίος ήταν πρώτος στο vortex και πρώτος στα 1000 μέτρα. Τρίτος στη γενική κατάταξη ήταν ο Παναγιώτης Στάικος με 175 βαθμούς, που ήταν πρώτος στο μήκος και δεύτερος στα 60 μέτρα.
Τρίτη στη γενική κατάταξη ήταν η Δήμητρα Παναγιωτίδη με 170 βαθμούς, που ήταν δεύτερη στα 60 μέτρα και έβδομη στο μήκος.
Έγαναν επίσης αγώνες για τα παιδιά της ηλικίας ΜΙΝΙ των συλλόγων, όπου είχαμε επίσης εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον Παντελή Ψαρά να είναι πρώτος στα 500 μέτρ, την Αναστασία Κοροσιάδη να είναι δεύτερη στο μήκος και δεύτερη στα 50 μέτρα και τρίτη στο μήκος και τα υπόλοιπα παιδιά μας να πετυχαίνουν εξαιρετικές επιδόσεις. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας έκαναν για ακόμα μία φορά περήφανους και στους προπονητές τους για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στα τμήματά τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΠΠΒ & ΠΚΒ είναι τα ακόλουθα:

 

Παναγιώτης Στάικος
Δέσποινα Καλδή και Χαρά Κουκά

Προσθήκη λεζάντας



Έλενα Κουκά



Στάικος, δεύτερος στα 60 μέτρα

Κοροσιάδη, δεύτερη στα 50 μέτρα

Στάικος, πρώτος στο μήκος

Καραγιάννης, πρώτος στο Vortex

Καλδή, τρίτη στο Vortex

Παντελής Ψαράς, πρώτος στα 500 μέτρα

Κοροσιάδη, τρίτη στο μήκος

Καραγιάννης, πρώτος στα 1000 μέτρα